Blog 

Harry Potter: Wizards Unite wordt groter dan Pokémon Go

Nu de nieuwe Harry Potter game vorige week is aangekondigd, weten we ook dat Niantic de ontwikkelaar zal zijn. Zij zijn bekend van Pokémon Go. Pokémon Go was een groots succes voor Niantic, maar de verwachting is, dat Harry Potter Wizards Unite hier nog ver overheen gaat. We lichten in dit artikel toe waarom.

Pokémon Go was een goede leermeester

Toen Pokémon Go net uit was, beschikten de servers niet over voldoende capaciteit. De servers lagen er dan ook regelmatig uit en updates voor bug-fixes en meer interessante functies in de game lieten dan ook lang op zicht wachten. Verder worden de meetup drama’s (zoals die in Amstelveel) meegenomen in Harry Potter: Wizards Unite.

Meer bekend en populairder

Harry Potter is nog bekender en populairder dan Pokémon. Dit mede doordat er een grote verhaallijn is in Harry Potter. Harry Potter heeft tevens een grote achterban, van jong tot oud, hierdoor kan Harry Potter: Wizards Unite een enorme hoeveelheid aan spelers verwachten. Het leuke van Harry Potter is dat er huizen zijn waarbij mensen ingedeeld wordt, hier kunnen natuurlijk heel veel spelelementen aan gekoppeld worden.

Wat verwacht jij aan opties en mogelijkheden binnen Harry Potter: Wizards Unite? Laat het ons weten in de comments.

Related posts

Leave a Comment